Neuromarketing
Irányítsd a vásárlóid hormonjait, sokszorozd meg a bevételedet!
Milyen hormonok a Dopamine, Endorphin, Oxytocin és a Serotonin? Mikor lépnek működésbe a vevő agyába és milyen reakciót váltanak ki belőle? Egyáltalán hogyan idézheted elő, hogy működésbe lépjen bármelyik is és hogyan fordítsd azt a saját hasznodra?

Milyen összefüggésben van a tapintás a kialkudható árral? Hogyan írj hatásos reklámcímeket? Hogyan kezeld a vásárlók 3 fő típusát? Hogyan dönti el az olvasód, hogy mit oszt meg online? Erre és sok minden másra választ adunk az e-bookban.

A Marketing112 olyan tudást ad ezzel az e-bookkal, amely még nemzetközi szinten is alig ismert. Alkalmazása a magyarországi kis- és középvállalkozások körében többnyire fekete folt. Most valóban beelőzheted a konkurenciát!

48 oldalas PDF, örökéletű frissítéssel. Csak 3.000 Ft (ÁFA-val)
Olyan marketing technikák, amit még nemzetközi szinten is alig alkalmaznak. Nézd meg a tartalomjegyzéket!
100% pénzvisszafizetési garancia, ha nem mondtunk újat
Konkurens-gyilkos tudás egy mozijegy áráért
Vásárold meg az e-bookot most:Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


A szerzőről
kép
Miklovicz Norbert, kkv-marketing-stratéga. A Marketing112 alapító- tanácsadója. Magyarország egyik legismertebb kis- és középvállalati szakértője.

Cégének fő profilja a marketingtervezés, marketing stratégiák megalkotása. Norbert könyve (Meggyőzés, befolyásolás, megnyerés - az üzleti életben) "bestseller" a kkv-cégvezetők körében, rendszeresen megtartott tréningjeik (Akadémia112.hu) teltházzal futnak. Norbert ezenkívül alapító- főszervezője Magyarország egyik legnagyobb (1000+ cégvezető) marketing- üzleti konferenciájának, a Magyar Marketing Fesztiválnak. Folyamatos előadója üzleti- marketing konferenciáknak és a hazai sajtó is rendszeresen kéri ki a véleményét különböző témákban.

Szakmai tapasztalata 12+ év, munkája során 100+ ügyféllel lépett kapcsolatba és több 100 millió Ft marketing- reklámköltés ment át a keze alatt.